Faciliteiten

Sanitair:
Het sanitair gedeelte voor de campinggasten is gelegen achter Panzió Bekölce en bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Er worden geen douchemunten gebruikt. Op de camping zelf is een extra buitendouche te vinden. Het gebruik van warm water is bij de prijs inbegrepen. Iedere gast kent zijn eigen verantwoordelijkheid voor milieubewust waterverbruik.

De campinggasten kunnen gebruik maken van een aantal services van het pension, zoals o.a. het zwembad (in het seizoen), sauna, fietsverhuur, barbecue. Er is gratis WIFI op het hele terrein.

Het is mogelijk om een plaats te bespreken op ons prachtige natuurkampeerterrein. Neem gerust contact met ons op en u bent verzekerd van een mooie plek.

Natuurkampeerterrein:
Kenmerkend voor ons kampeerterrein is het groen, de rijke flora & fauna, de rust en ruimte die u zult ervaren. Met maximaal 10 plaatsen een kleinschalige camping, maar met ruime kampeerplekken. Een stroomaansluiting is vanaf elke plek te bereiken. Het terrein is omringd door weides waar de hele dag paarden grazen. Uw huisdieren zijn bij ons van harte welkom. De mogelijkheid bestaat om direct vanaf het terrein een wandel- of fietstocht te maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, net als aandacht voor onthaasting, sfeer en gezondheid.