Faciliteiten

Sanitair:
Het sanitairgedeelte voor de campinggasten is gelegen in het pension van de Westernhorse stable.  De sanitairruimet bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Er worden geen douchemunten gebruikt. Het gebruik van warm water is bij de prijs inbegrepen. Iedere gast kent zijn eigen verantwoordelijkheid voor milieubewust waterverbruik.

Pension Westernhorse stable:
De campinggasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het pension van de Westernhorse stable. In de gezellige eetkeuken is een houtkachel aanwezig, waarbij u genoeglijk kunt zitten en de sfeer van het vroegere platteland ervaren.  Rondom het gebouw ligt een natuurlijke tuin en ook op de waranda kun u genieten van het landschap.

Het is mogelijk om een plaats te bespreken op ons prachtige natuurkampeerterrein. Neem gerust contact met ons op en u bent verzekerd van een mooie plek.

Natuurkampeerterrein:
Kenmerkend voor ons kampeerterrein is het groen, de rijke flora & fauna, de rust en ruimte die u zal ervaren. Met maximaal 20 plaatsen een kleinschalige camping, maar met ruime kampeerplekken. Een stroomaansluiting is vanaf elke plek te bereiken. Het terrein is omringd door weides waar de hele dag paarden grazen. Uw huisdieren zijn bij ons van harte welkom. De mogelijkheid bestaat om direct vanaf het terrein een wandel- of fietstocht te maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, net als aandacht voor onthaasting, sfeer en gezondheid.